Platforma SICAP se poate accesa la adresa www.e-licitatie.ro

Demo SICAP gasiti la adresa: http://www.demo.e-licitatie.ro/pub

Access in platforma se face de aici: https://www.demo.e-licitatie.ro/pub/login

Daca doriti sa va inregistrati faceti aici: https://www.demo.e-licitatie.ro/reg/account/register

Cateva informatii utile pentru access in e-licitatie.ro aveti mai jos:

Inregistrare

Sectiunea contine detalii despre fluxul de inregistrare pe care o autoritate contractanta trebuie sa il parcurga pentru inregistrarea in sistem. Dupa finalizarea fluxului si aprobarea cererii de inregistrare de catre administratorul sistemului, autoritatea contractanta va obtine certificatul digital si credentialele pentru autentificarea in sistem.

Recuperere certificat digital

In cazul in care o autoritate contractanta a pierdut certificatul digital primit la inregistrarea in sistem, utilizatorul parcurge procedura de recuperare certificat digital. Dupa finalizarea fluxului si aprobarea cererii de recuperare de catre operatorul SEAP, autoritatea contractanta va obtine un nou certificat digital pe care il va folosi la autentificarea in sistem.

Reinnoire certificat digital

Certificatul digital emis de sistem are o perioada de valabilitate de doi ani. Pentru reinnoirea acestuia, autoritatea contractanta parcurge procedura de reinnoire a certificatului digital. Dupa finalizarea fluxului si aprobarea cererii de reinnoire de catre operatorul SEAP, autoritatea contractanta va obtine un nou certificat digital pe care il va folosi la autentificarea in sistem.

Scurt Manual SICAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 8